Retour

Bedenktijd/ retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heeft het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Gyliënne Nails Cosmetics geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via retour@gylienne.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Graag ontvangen wij per mail je aanvraag voor je retour. Je ontvangt van ons een retourformulier. Deze dien je in je pakket terug te sturen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Retour adres: Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met retour@gylienne.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending en opnieuw sturen van het product. Je kunt ook kiezen om je product op locatie te komen ruilen.

 Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
De waardering van gylienne.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 48 reviews.